Hírlevél Feliratkozás

NE MARADJ LE A HÍREKRŐL

Email*
Név*

Kik vagyunk mi?

Horesnyi Béla vagyok, több mint 20 éve foglalkozom energiatakarékos épületek, szerkezet kulcsrakész kivitelezésével. A kenderház építészettel 2014 évében ismerkedtem meg, és azóta  is művelem. A én nevemhez köthető az első magyar kenderház építése 2016-ban. Célomnak tűztem ki, hogy minél természetesebb anyagból építhessek a családoknak otthont. A Föld megóvásának biztosítása, a kender, mint fenntartható építőanyag, melynek könnyű használata, illetve a betegház szindróma győzött meg arról, hogy kenderházak építésének irányába menjek tovább.

Kenderház belülről

Világ számos országában már nagyüzemben használják és építenek, szigetelnek épületeket ebből kenderből. 

Ne csak nekem higgyen, hanem nézzen szét az interneten. Európa számos országában,  valamint Kanadában, Afrikában, Ausztráliában, sőt a környező országokban is számtalan kenderházat építettek. Több társasház, közintézmény ás számos családi ház készült ezzel a technológiával. Megszámolni is nehéz. 

 

Vállaljuk komplett kenderházak építését, eltérő műszaki tartalommal. Ha kell kulcsrakészen, ha kell szerkezetkészen. Érdeklődés esetén kérem keressen.

 

- kenderépítés alapanyagainak kereskedelme / kenderpozdorja, kötőanyag, MGO lap /

- szaktanácsadás, kenderépítészeti képzés - oktatás

 

Cégünkről:

 

Café Plusz Kft. mint a Magyarországi kenderépítészet és alapanyag forgalmazó cég, minden ami kender csapatának tagja. Megcéloztuk a Magyar emberek megismertetését a természetesen egészséges építőanyaggal a kendercellel közismertebb nevén kenderbetonnal, melyből egészséges épületek építhetők. 

Tevékenységeink: szaktanácsadás, generálkivitelezés, építőanyag kereskedelem, kendercell alapanyagainak értékesítése.

 

Az alábbi űrlap kitöltésével felveheted velünk a kapcsolatot:

Az ön neve:
Az e-mail címe:
Telefonszám:
Üzenet:
Honlap készítés