Pályázataink

Szerző: | máj 8, 2023 | Uncategorized

Café Plusz Kenderházépítő megnyert pályázat

 

 

 

 

 

kedvezményezett neve: Café Plusz Ingatlanforgalmazó, Kenderházépítő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

projekt címe: A Café Plusz Kft. fejlesztése

szerződött támogatás összege: 9.999.999 forint

A Café Plusz Kft. 2010-ben alakult, 100 százalékban magyar magánszemély tulajdonában lévő, lakó és nem lakóingatlanok kivitelezésével foglalkozó gazdasági társaság. A vállalkozás az ÉMI Nonprofit Kft-nél engedélyeztetett egy teljesen természetes alapanyagokból létrehozott építőanyagot, a kendercellt. Ennek az építőanyagnak a magyarországi kizárólagos előállításával foglalkozunk. A társaság a GINOP Plusz-1.2.2-22 konstrukció keretében egy rakodógép beszerzését valósította meg, amellyel jelentős kézi erővel végzett munkát tudott kiváltani, ezáltal hatékonyabb munkavégzést tudott elérni. Az eszközbeszerzés közvetlenül a kivitelezési kapacitás növekedését is szolgálja.

A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg. Az európai uniós  támogatás segítségével a cég 10 millió Forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a 14,28 millió Forint értékű beruházásuk megvalósításához. A fejlesztés eredményeként gyorsabban és hatékonyabban tudunk dolgozni, hiszen olyan munkafolyamatokat (munkaterületek előkészítése, építőanyagok szállítása) gépesítettünk, amely eddig jelentős emberi erőforrást kötött le.

A fejlesztés az Európai Unió és a Magyar Köztársaság társfinanszírozásában valósult meg. A
támogatás intenzitása 70 százalék.

a projekt megvalósulásának dátuma: 2022. 06. 08.

projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-01269

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

NE MARADJ LE A HÍREKRŐL

Email*
Név*


Hírlevél feliratkozás

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

NE MARADJ LE A HÍREKRŐL

Email*
Név*