Kenderház árak

Kenderbetonház árát több tényező módosíthatja.

Ki építi?

Cég, vagy magánszemély?

Csak a falak készülnek kenderből, vagy a födém, és az aljzat is?

A falak tiszta kenderből, vagy vegyes szerkezetből készülnek?

Ideális megoldás, ha tőlünk szerkezetkész kivitelezést kér az építtető, amit mi elkészítünk és a befejező munkálatokat festés, burkolás, szerelvényezés, vakolás, nyílászárók, az ügyfél oldja meg. Kérésre szakembereket tudunk ajánlani.

Kenderbetonház szerkezetkész kivitelezési árunk 390.000 Ft/nm-től.

 

A másik lehetőség, hogy az épületet kulcsrakészen elkészítjük egy adott műszaki tartalommal.

 

Kenderbetonház kivitelezési árak érvényesek 2024 januártól

Szerkezetkész kenderbetonház ár

nettó 390.000 Ft/nm-től

Műszaki tartalom

Kulcsrakész kenderbetonház ár

nettó 580.000 Ft/nm-től

Műszaki tartalom

feltüntetett árak a 2007 évi CXXVII Áfa tv. alapján az 5% áfát nem tartalmazzák.

Az áraink nettó (hasznos) alapterületre vonatkoznak. A hasznos alapterülethez képest a bruttó beépített területnél kb. 30% többlettel kell kalkulálni, ami a falak által elfoglalt terület. Példa: 100 m2 hasznos lakótér kb 130 m2 bruttó alapterülettel valósítható meg.

Áraink Domaszékii telephelyünktől számított 30 km-es körzetben érvényesek, távolabbi kivitelezések esetén 5-15%-os távolsági felárat számítunk fel! 

Ha fenti kivitelezési árakat még mindig soknak tekinti, marad a saját szervezésben és saját munkával és az ügyfél által keresett szakemberekkel való kenderház építés. Ebben az estben a kenderbetonház ára jóval kedvezőbb lehet, mint a kulcsrakész kivitelezés választásakor.

Kenderbetonház árát nagyban befolyásolja a tervezés és a tervező által kiírt anyagok. Odakell figyelni, hogy szükségtelenük ne legyen túltervezve az épület. Ha lehetséges tartani kellene a kocka, téglalap alakzatot mert az ettől eltérő épületformák a kenderbetonház árát módosítják, és nem lefelé. Ez vonatkozik a tetőszerkezetre, is. Minden bonyolult forma ár növekvő tényező, melyet az építtető fizet meg.

Kenderbeton-kendercellből bármilyen elképzelés megépíthető, amit az ügyfél és-vagy a tervező megálmodik, de ezeknek az álmoknak ára van ami szintén felfelé viszi a kenderház árát.

A fent feltüntetett árak egyszerű cölöpalapra vonatkoznak, lábazattal és 10 cm vasalt betonlemezzel. A falazat vastagsága 35 cm. a födém pedig 30 cm. cellulózzal történő kifújással Válaszfalak szerelt falak. A kiinduló kenderbetonház ár az általunk közzétett mintaházakra vonatkozik, változtatás nélkül.

A kiinduló kenderbetonház árnál törekedtünk az egyszerűségre és az olcsóságra, hogy az építtető, mégis egy olcsóbb, de egészséges lakóházba költözhessen a családjával a beépített anyagok minőségéből nem engedve.

Kapcsolat

kenderhazepites@gmail.com

+36/70/6080280