Két újabb kenderház épül Domaszéken

Szerző: | nov 22, 2020 | Kenderház

Mintaház épül kenderből Domaszéken

 

2020 novemberében újabb két kenderház építését kezdtük meg Domaszéken. Egyre nagyobb az érdeklődés a kenderházak iránt, hiszen a természetes építőanyag, alacsony rezsi, a környezettudatos építkezés és a tudat, hogy egy olyan otthonban élhet a beköltöző, ami egészséges sokakat ösztönöz. Legyen a tiéd a domaszéki kenderház.

100 nm kenderből készült mintaház

2021-es átadással építjük meg a két kenderházat, ami nettó 101 négyzetméter 3-4 szobás (függ a vevő igényétől), nappalis családi ház, amihez a nappaliból nyílik a 17 négyzetméteres, közvetlen kertkapcsolatos terasz, hiszen saját, külön kert is tartozik az épületekhez.

 

Érdeklődés esetén közvetlenül tőlem, Horesnyi Béla generálkivitelezőtől tudjátok megvásárolni, CSOK igénybevételére is van lehetőség.

 

Bár nem kell bemutatni, a kenderházak NEM könnyű szerkezetes épületek, és mentesek az un.: „Betegház Szindrómától”.

 

A magunk, a gyermekeink jövőjét és a környezetünket szem előtt tartva építjük meg házainkat. Célunk az átlagosnál jóval alacsonyabb rezsi elérése, amit korszerű megoldások alkalmazásával és gazdaságosan fenntartható hőszivattyúval – ami a fűtést és a melegvíz-ellátást biztosítja – valósítunk meg.

 

 

Domaszékre költöznél és egy egészséges kenderházban élnél csendes természetközeli környezetben? Itt a lehetőség! Érdeklődj nálam!

 

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

NE MARADJ LE A HÍREKRŐL

Email*
Név*


Hírlevél feliratkozás

A böngészőben tiltva van a javascript használata. Az űrlap ellenőrző funkciói nem fognak jól működni.

NE MARADJ LE A HÍREKRŐL

Email*
Név*