Kenderbeton kötőanyag

Kenderház kötőanyag – kenderbeton kötőanyag – kendercell kötőanyag – kenderszigetelés kötőanyag

A kenderbeton kenderpozdorja, kötőanyag és víz megfelelő arányú keveréke.

Az, hogy mennyi kötőanyagot kell felhasználni a kenderbetonhoz, függ a felhasználás területétől. A falazatba 1:2 arányban, födémbe aljzatba, ahol nem lényeges a nagyobb szilárdság ott 1:1 arányban keverendő. A víz mennyisége tapasztalat útján.

A kendercell-kenderbeton kötőanyagának legfontosabb alkotórésze a mész: EN 459-1 Kendercell kötőanyagaként Európa egyik legnagyobb, egyik legrégebbi, és az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkező cégcsoport mész alapú kötőanyagát használjuk.  A kenderbeton kötőanyaga a jelenlegi  Magyarország, és a régi Magyarország területéről származik. 

Kendercell-kenderbeton rendelkezik Magyarországon ÉMI engedéllyel. 

Száma: A-31/2018 NMÉ

kenderbeton készítés házilag

 

Magyarországon kapható, legjobb minőségű kötőanyag rendelkezünk. Igaz, hogy a legolcsóbb is. Más cégek sokszor híresztelik, hogy ez a kötőanyag nem jó mert olcsó, azért, hogy piaci előnyhöz jussanak, illetve magyarázatot tudjanak adni a drágáb alapanyagukra. A híresztelések ellenére az árunk nem a minőség miatt ilyen kedvező, hanem azért mert célunk Minél több kenderház létesítése Magyarországon. Magyarországon és a környező országok közül egyedül állóan rendelkezünk EURÓPAI MŰSZAKI ÉRTÉKELÉSSEL – ETA-val.

Száma: ETA 19-0597.

Mit is jelent ez? Európa összes tagállama elismerte, és bárhól használható, míg más anyagok csak az adott országban.

Carmeuse

Carmeuse 150 év tapasztalattal rendelkezik a magas kálcium tartalmú mészkő és mészgyártás területén. Belgiumi Louvain la Neuve-ben székelő Carmeuse csoport 90 termelő egységet üzemeltet Nyugat-, Közép-, és Kelet-Európa, Afrika, Ázsia és Észak-Amerika 18 országában. A közel 4000 dolgozót irányító Carmeuse világviszonylatban évente több, mint 13 millió tonna meszet és 33 millió tonna mészkövet és kőterméket állít elő.

Kenderbeton kötőanyag értékesítés

Ha szeretne kenderbeton kötőanyagot, alapanyagot vásárolni, kérem, keressen!

Kapcsolat

kenderhazepites@gmail.com

+36/70/6080280